Frokostordning

Frokostordningen på instituttet leveres af "Kemisk Kantine" og består af et lækkert måltid lavet af sæsonens kvalitetsråvarer. Det er også muligt at bestille et vegetarisk måltid. Prisen er 30 kr. pr. dag.

Tilmelding og betaling

Du skal bestille og betale via et lille system kaldet Kanpla, der er udviklet specielt til at håndtere frokostbestillinger. Når du først har oprettet en konto hos Kanpla, er det meget enkelt at bestille og betale. Du kan gå ind på www.kanpla.dk for at komme i gang eller download deres app på din smartphone.

Deadline

Deadline for tilmelding er kl. 13.00 på hverdagen før den dag, du ønsker frokost. (For frokost om mandagen er fristen fredag kl. 13.00).

Frokost for gæster

Det er også muligt at bestille måltider til gæster via frokostordningen. Vælg venligst "Bestillinger til gæster" på forsiden af appen og bestil det antal retter, du har brug for. Husk at oplyse deltagernes navne (herunder dig selv og afdelingskollegaer) og angiv det projekt, der skal betale for frokosten.

I tilfælde af private gæster, hvor afdelingen normalt ikke betaler for frokosten, bestiller og betaler du for dig selv og din gæst via tilmeldingslinket. Denne mulighed skal bruges med omtanke, da frokostordningen primært er for afdelingens medarbejdere og gæster.

Fristen for bestilling af frokost til gæster er den samme som for ansatte anført ovenfor.