Frokostordning

Frokostordningen på instituttet leveres af Kemisk Kantine og består af en lækker ret lavet af årstidernes kvalitetsråvarer. Retten findes også i en vegetarisk variant. Prisen er 30 kroner pr. dag.

Tilmelding og betaling

Man tilmelder sig på dags basis via et tilmeldingslink, som udsendes på mail hver uge. Det er muligt at tilmelde sig til flere dage på én gang. Betaling foregår via MobilePay til nummer: 482512.

Deadline

Deadline for tilmelding er kl. 9 hverdagen inden den dag, man ønsker frokost. (For frokost om mandagen er deadline fredag kl. 9.) 

Frokost til gæster

Man må godt bespise gæster via frokostordningen. I så fald kontakter man Ruth Ramm, der sørger for tilmelding og betaling. Husk at oplyse antal personer inkl. deltagere fra instituttet, anledning og dato. Muligheden kan benyttes i situationer, hvor instituttet normalt betaler for frokost.

Er der tale om mere private gæster, hvor instituttet normalt ikke betaler for frokost, bestiller og betaler man selv frokost til sig selv og sin gæst via tilmeldingslinket. Denne mulighed skal benyttes med pli og omtanke, da frokostordningen først og fremmest er for instituttets medarbejdere og gæster. 

Der er samme deadline for bestilling af frokost til gæster.