Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

Den nye bog "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change." Foto: Cambridge University Press.

15.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change"

Svend-Erik Skaaning har sammen med en række internationale kollegaer udgivet bogen "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change."

Årets Forskningspris gik til Fabio Wolkenstein. Prodekan Per Baltzer Overgaard overrakte prisen under det faglige arrangement før instituttets julefrokost. Foto: Sinne Jakobsen

20.12.2019 | Priser

Fabio Wolkenstein modtager forskningsprisen på Aarhus BSS

Adjunkt i statskundskab Fabio Wolkenstein modtager fakultetets forskningspris for sin ”særdeles omfattende og imponerende forskningsproduktion”.

20.12.2019 | Medarbejdere

Store ambitioner? Søg ERC!

Professor i statskundskab Rune Slothuus har fået Det Europæiske Forskningsråds Consolidator Grant på 15 millioner kroner. Her deler han sine erfaringer med at hente den store bevilling hjem. Han fremhæver de generøse kollegaer på instituttet og fakultetet, som har hjulpet ham undervejs i ansøgningsprocessen.

16.12.2019 | Navne

Mindeord

Ved Nikolaj Petersens død

"The Responsible University" af Mads Sørensen, Lars Geschwind, Jouni Kekäle, and Rómulo Pinheiro. Foto: Palgrave.

12.12.2019 | Nye bøger

Ny bog: "The Responsible University. Exploring the Nordic Context and Beyond"

Den nye bog analyserer idéen om det ansvarlige universitet og bruger de nordiske universiteter som case studier.

Viser resultater 1 til 5 ud af 682

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste