Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

Anne-Sofie Greisen Højlund Foto: Privat

05.05.2021 | Talentudvikling

Må staten forbyde rygning og påbyde motion?

Ph.d.-studerende i statskundskab Anne-Sofie Greisen Højlund på Aarhus BSS modtager EliteForsk-rejsestipendium, hvilket bringer hende til Oslo på forskningsophold. Her skal hun arbejde på sit ph.d.-projekt om statens indgriben i folks sundhed.

Fra d. 28. april, skal du bruge appen ”Kviktest”, når du benytter AU’s teststeder med superviseret selvpodning. Foto: Colourbox.

29.04.2021 | Medarbejdere

Nye muligheder for coronatest på AU

Medarbejdere på AU har nu mulighed for at blive coronatestet ved superviseret selvpodning. Husk at booke tid og downloade appen "Kviktest", inden du møder op. Læs mere her.

Postdoc i statskundskab Mette Bisgaard Foto: Aarhus BSS

28.04.2021 | Navne

Se Mette Bisgaard i finalen i Ph.d. Cup 2021

Postdoc i statskundskab Mette Bisgaard er finalist i Information og DR’s forskningsformidlings-konkurrence Ph.d. Cup 2021. Se hende i finalen på fredag d. 30. april kl. 21:30 på DR2.

Tredje udgave af International Politik NU er udkommet. Redigeret af Tonny Brems Knudsen og Morten Winther Bülow. Foto: Systime.

19.04.2021 | Nye bøger

Ny bog: "International Politik NU"

"International Politik NU. Magtbalance, værdier og samarbejde" er udkommet på forlaget Systime. Grundbogen er redigeret af Tonny Brems Knudsen og Morten Winther Bülow.

KV17-Analyse af kommunalvalget 2017. Redigeret af professor emeritus Jørgen Elklit, AU, lektor Sune Welling Hansen, SDU, og professor Ulrik Kjær, SDU. Foto: Syddansk Universitetsforlag.

15.04.2021 | Nye bøger

KV17 - Analyser af kommunalvalget 2017

"Hvilke vælgergrupper stemmer oftest, og hvilke vælgergrupper stemmer sjældnest?" Disse og mange flere spørgsmål besvares, når 18 forskere fremlægger resultaterne af deres analyser af valget i den nye bog, som udkommer 15. april på Syddansk Universitetsforlag.

Viser resultater 1 til 5 ud af 781

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste