Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

19.03.2020 | Bevillinger

Ny forskning i konsekvenser af coronavirus

Professor i statskundskab Michael Bang Petersen har fået en bevilling på 25 millioner fra Carlsbergfondet til at forske i borgernes adfærd og konsekvenserne for corona-epidemiens udvikling. Projektet hedder HOPE.

13.03.2020 | Forskningsnyhed

Regler og krav til hjælp kan øge uligheden

Mange af de livsomstændigheder, der skaber behov for hjælp fra det offentlige, gør det sværere at håndtere krav og regler i mødet med velfærdsstaten. Ifølge forskere fra Aarhus BSS risikerer administrative krav og regler derfor at øge uligheden i samfundet.

09.03.2020 | Medarbejdere

New Research Assistant

Christopher Kehlet Ebbrecht is new research assisstant at the Danish Centre for Studies in Research and Research Policy

03.03.2020 | Navne