Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

Lektor i statskundskab Kristina Bakkær Simonsen er nyt medlem af Det Unge Akademi. Foto: AU

09.07.2021 | Navne

Kristina Bakkær Simonsen er optaget i Det Unge Akademi

Lektor i statskundskab Kristina Bakkær Simonsen er nyt medlem af Det Unge Akademi – en enhed under Videnskabernes Selskab – for unge talentfulde forskere i Danmark.

09.07.2021 | Forskningsnyhed

Derfor skal vi tale åbent om vaccinernes bivirkninger

Ny forskning fra Aarhus BSS viser, at åbenhed om vaccinernes effekter og bivirkninger underbygger tilliden til sundhedsmyndighederne, som er vigtig, hvis vi skal få bugt med corona-pandemien.

Nyt design på lønsedlen. Foto: Colourbox.

30.06.2021 | Administrative forhold

Nyt design på lønsedlen

Næste gang, du modtager din lønseddel, ser den anderledes ud. Økonomistyrelsen har opdateret statsansattes lønsedler til et mere brugervenligt design. Indholdet er uændret.

Den nye bog "Klimavalget" af Kasper Møller Hansen og Rune Stubager. Foto: Djøfs Forlag.

24.06.2021 | Nye bøger

Ny bog: "Klimavalget"

Aldrig har klimaet stået så højt på den politiske dagsorden som ved folketingsvalget i 2019. Den nye bog "Klimavalget" gør status over folketingsvalget i 2019, trækker tråde tilbage til tidligere valg og giver et forskningsbaseret bud på, hvordan valgresultatet i 2019 skal forstås.

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace.

23.06.2021 | Undervisning

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace

Efterårets kurser er nu tilgængelige i Brightspace, der efter sommerferien afløser Blackboard. Dermed kan du som underviser begynde at opbygge dine kurser, så de er klar til efterårssemestret. Allerede nu er der gode muligheder for at få hjælp til opgaven – og supporten har åben gennem hele sommerperioden.

Viser resultater 1 til 5 ud af 798

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste