Lotte og Rune kåret til de bedste

Ved Juledagen 2019 blev det afsløret, hvem medarbejdere og studerende havde stemt frem som årets forsker og årets underviser på instituttet. Vinderne blev Lotte Bøgh Andersen og Rune Stubager.

Årets forsker Lotte Bøgh Andersen Foto: Ledelseskommissionen
Årets underviser Rune Stubager Foto: Ashraf Rachid

Årets forsker Lotte Bøgh Andersen blev udråbt som en oplagt kandidat til prisen. Blandt lovordene blev der lagt vægt på oprettelsen af Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse og hendes enestående forskningsproduktion i både omfang og kvalitet. Lotte Bøgh Andersen har cementeret sig som en af Danmarks førende topforskere, og som et internationalt kendt navn inden for offentlig forvaltning, lige fra Australien og Kina til USA og Sydamerika, stod der i motivationen.

Rune Stubager løb med titlen som Årets underviser. De studerende fremhæver hans formidlingsevner og gode indsigt i sit fag:

"Han er super dygtig til sit fag og god til at formidle det videre. Han bringer humor ind i forelæsningerne og skaber også en god stemning, selvom hans emner kan være svære. Han taler uden at se på sine slides, og man kan mærke, at han virkelig har styr på det. Han er bare vildt dygtig og inspirerende."