Adjunkt modtager bevilling fra Nordisk Forskningsråd

Adjunkt ved Institut for Statskundskab, Andreas Brøgger Albertsen, har i samarbejde med Greg Bognar fra Stockholms Universitet og Vilhjálmur Árnason fra Islands Universitet fået tildelt en bevilling fra Nordisk Forskningsråd til en række workshops over temaet "Bioethics and Political Philosophy: Nordic Perspectives".

21.12.2018 | Amanda Ringberg

Andreas Brøgger Albertsen. Foto: Aarhus Universitet

Bevillingen på 250.000 kr. går til en workshoprække over temaet "Bioethics and Political Philosophy: Nordic Perspectives". De pågældende workshops strækker sig over 2-3 dage og bliver afholdt i både Aarhus, Stockholm og Reykjavik.

Den første workshop finder sted i Stockholm i maj 2019 og har det overordnede tema ”autonomi”. Derefter vil der være en workshop i Aarhus med temaet ”gavn” og endelig en i Reykjavik med temaet ”retfærdighed”. Der bliver bragt både politiske filosoffer og bioetikere sammen for at udveksle teoretiske og praktiske perspektiver på temaerne.

Der er mulighed for at søge lignende bevillinger på:

Bevillinger