Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

21.05.2019 | Nye bøger

Ny bog: Politisk og administrativ ledelse

Forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er aktuelle med nye forskningsresultater om roller, relationer og personlighed i toppen af de danske kommuner.

21.05.2019 | Nye bøger

Budgetlægning og offentlige udgifter

Tredje reviderede udgave af bogen 'Budgetlægning og offentlige udgifter' er netop udkommet. Institutleder Peter Munk Christiansen er redaktør på bogen, der præsenterer centrale teorier om de budgetter, der har stor betydning for vores samfund.

21.05.2019 | Forskningsnyhed

Morten Valbjørn gæsteredaktør på særudgave af tidsskrift

Samspillet imellem Mellemøstens aktuelle sekteriske konflikter og regimeforandringer er i fokus i et særnummer af tidsskriftet ’Studies in Ethnicity and Nationalism’.

16.05.2019 | Tale

Ny ph.d.-studerende

Tobias Risse er ny ph.d.-studerende finansieret af bevillingen "Agenda setting in the UN General Assembly"

14.05.2019 | Podcast

Ny podcast om evolution og vælgeradfærd

Urmenneskets logik er lagret dybt inde i vores hjerner. Også når det gælder politik. I denne udgave af 'Det Videnskabelige Kvarter' forklarer Lasse Laustsen og Michael Bang Petersen, hvilken betydning menneskets evolutionshistorie har i stemmeboksen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 638

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste