Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

02.05.2018 | Navne

FSE-bevillinger til statskundskab

Carsten Jensen, Daniel Finke og Miriam Lindner har modtaget bevillinger fra Det Frie Forskningsråd, Samfund og Erhverv.

Christian Nyvang Qvick Foto: Aarhus BSS Kommunikation
Aske Halling Foto: Aarhus BSS Kommunikation

17.04.2018 | Navne

To nye administrative medarbejdere: Christian Nyvang Qvick og Aske Halling

Christian Nyvang Qvick og Aske Halling er nyansatte adminitrative medarbejdere ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

12.04.2018 | Navne

Ny forskningsassistent: Danielle May

Danielle May er ny forskningsassistent på instituttet.

12.04.2018 | Forskningsnyhed

Stærke politiske partier skaber økonomisk vækst

Vi kan blandt andet takke de politiske partier for, at vi har et stabilt og økonomisk velfungerende samfund. Derfor skal vi være på vagt, når partimedlemmer falder fra og politikere i større grad sætter sig selv over partiet. Stærke partier skaber nemlig øget økonomisk vækst, viser ny forskning fra Aarhus BSS.

10.04.2018 | Navne

Ny gæsteforsker: Joris van der Voet

Joris van der Voet gæster instituttet i april og maj måned. Han er adjunkt i offentlig ledelse fra Leiden University i Holland.

Viser resultater 1 til 5 ud af 565

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste