Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

04.07.2018 | Nye bøger

State Capacity, Economic Control, and Authoritarian Elections

Combining evidence from cross-national studies with studies on selected cases relying on recent field work, this book suggests a solution to the "paradox of authoritarian elections". Merete Bech Seeberg's new book is published with Routledge.

04.07.2018 | Nye bøger

Refugee Crisis: The Borders of Human Mobility

How should we respond to the worst refugee crisis since the World War II? Kasper Lippert-Rasmussen, Melina Duarte, Serena Parekh and Annamari Vitikainen ask in their new book.

03.07.2018 | Ceremoni / åbning

Dimission 2018

Fredag 29. juni 2018 afholdt instituttet dimission i Aulaen for årets dimittender fra statskundskab og samfundsfag. Se billederne fra ceremonien her.

02.07.2018 | Navne

Rune Slothuus vinder ny pris for bedste paper

Professor i statskundskab Rune Slothuus modtager endnu en pris for bedste paper fra American Political Science Association.

26.06.2018 | Navne

Lotte Bøgh Andersen i lærerkommission

Professor i statskundskab og centerleder for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Lotte Bøgh Andersen, er blevet udvalgt som medlem af kommission, der skal se på lærernes arbejdstid.

Viser resultater 1 til 5 ud af 574

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste