Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

Photo: www.cambridge.org

18.09.2018 | Nye bøger

Relational Egalitarianism – Living as Equals

Kasper Lippert-Rasmussen seeks to propose a new comprehensive form of egalitarianism which includes central elements from existing paradigms. The book is published with Cambridge University Press.

14.09.2018 | Priser

Prisregn over statskundskab ved årsfest

Ved Aarhus Universitets årsfest blev fire priser uddelt til personer med tilknytning til Institut for Statskundskab.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

13.09.2018 | Navne

Ny forskningsassistent: Camilla Sommer Thomsen

Camilla Sommer Thomsen er ny forskningsassistent ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse.

12.09.2018 | Navne

Ny gæsteforsker: Tuo Ye

Tuo Ye fra South China University of Technology gæster instituttet frem til august 2019.

11.09.2018 | Navne

Ny postdoc: Juho Vesa

Juho Vesa er ny gæste-postdoc fra University of Helsinki. Han vil være en del af instituttet dette efterår.

Viser resultater 1 til 5 ud af 597

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste