Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

Foto: Djøf Forlag

17.10.2018 | Nye bøger

Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen afdækker i deres nye bog "Overmod og afmagt" den uheldige cocktail af embedsmænds overmod og politikernes afmagt, der førte til SKATs storhed og fald. Bogen afsluttes med en række anbefalinger til den nødvendige genopretning.

16.10.2018 | Navne , Institut for Statskundskab

Ny adjunkt: Lise Degn

Lise Degn er ansat som adjunkt på Dansk Center for Forskningsanalyse

Julia Penning de Vries. Foto: Privat

04.10.2018 | Navne

Ny gæste-ph.d-studerende: Julia Penning de Vries

Julia Penning de Vries fra Utrecht School of Governance i Holland gæster instituttet i oktober og november.

01.10.2018 | Nye bøger

Demokrati i en krisetid

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning undersøger mellemkrigstidens kriser og konkluderer, at en række europæiske demokratier klarede sig overraskende godt.

Photo: www.cambridge.org

18.09.2018 | Nye bøger

Relational Egalitarianism – Living as Equals

Kasper Lippert-Rasmussen seeks to propose a new comprehensive form of egalitarianism which includes central elements from existing paradigms. The book is published with Cambridge University Press.

Viser resultater 1 til 5 ud af 601

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste