Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Statskundskab Interne nyheder

Interne nyheder

Har du vundet en pris, modtaget en bevilling, udgivet en bog eller kommet frem til et spændende forskningsresultat, så kontakt instituttets kommunikationspartner, så der kan laves en nyhed.

01.07.2019 | Nye bøger

Ny bog: "US Foreign Policy Towards Russia in the Post-Cold War Era"

Tankegange fra Den Kolde Krig har fortsat med at påvirke amerikansk udenrigspolitik til skade for forholdet mellem Rusland og USA, skriver David Parker i sin nye bog. Han viser hvordan spændinger og mistillid er taget til under Trump og ser på fremtiden for forholdet mellem USA og Rusland.

28.06.2019 | Priser

Talent belønnes med europæisk ph.d.-pris

Adjunkt Kristina Bakkær Simonsen vinder pris for sin ph.d.-afhandling om indvandrere og integration.

Peter Munk Christiansen, professor og institutleder, Institut for Statskundskab. Foto: Aarhus Universitet

17.06.2019 | Forskningspolitik

Forskningspolitiske anbefalinger fra Danmark er ude internationalt

Forskningsbevillinger bliver større og større. Men de fonde, der uddeler pengene, bør holde beløbene nede, anbefaler blandt andre institutleder Peter Munk Christiansen i Nature Human Behaviour.

31.05.2019 | Navne

Ny seniorforsker på CFA

Irene Ramos-Vielba er tiltrådt som seniorforsker på Dansk Center for Forskningsanalyse.

21.05.2019 | Nye bøger

Ny bog: Politisk og administrativ ledelse

Forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er aktuelle med nye forskningsresultater om roller, relationer og personlighed i toppen af de danske kommuner.

Viser resultater 1 til 5 ud af 642

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste