The Hunt for Revenues in a Poor State

Dato ons 19 dec
Tid 14:15 16:00
Sted Aarhus, Denmark

Med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i statskundskab præsenterer Rachel Beach sin ph.d.-afhandling ved en offentlig forelæsning efterfulgt af et forsvar.

Emnet for forelæsningen er:

Based on your study of taxation efforts in Togo and Benin, what are the lessons for poor developing countries facing similar challenges? Specifically, what does your study show on the importance of the character of the national political system for the taxation policies?

Afhandlingen har titlen:

The Hunt for Revenues in a Poor State

Bedømmelsesudvalg:

Professor Catherine Boone, Department of Government, LSE

Professor Christian Lund, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen

Associate professor Jørgen Dige Pedersen, Department of Political Science, Aarhus University

Tid & sted:

Onsdag den 19. december 2018 kl. 14.15-16.00 i Aud. A I (1333/101)

Reception:

Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception i medarbejderloungen, bygning 1330

Ph.d.-forsvar