Ph.d.-forsvar: Do they Belong? Host National Boundary Drawing and Immigrants' Identificational Integration

Kristina Bakkær Simonsen forsvarer sin ph.d.-afhandling

31.10.2017 | Birgit Kanstrup

Dato fre 08 dec
Tid 14:15 16:00
Sted Aarhus, Denmark

Med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i statskundskab præsenterer Kristina Bakkær Simonsen sin ph.d.-afhandling ved en offentlig forelæsning efterfulgt af et forsvar.

Emnet for forelæsningen er:

"National belonging matters because it offers a sense of comfort, agency and security. However, whereas nations, for host populations, presuppose relatively stabile physical and symbolic boundaries, the dissertation argues that more fuzzy boundaries allow new-comers to feel part of the national community. How are we to balance these competing demands, theoretically and in terms of public policy?"

Afhandlingen har titlen:

Bedømmelsesudvalg:

Professor Andreas Wimmer, Columbia University

Dr. Michael Skey, Department of Social Sciences, Loughborough University

Associate professor Per Mouritsen, Aarhus University (formand)

Tid & sted:

Fredag den 8. december 2017 kl. 14.15-16.00 i aud. A I (1333/101)

Reception:

Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception i medarbejderloungen, bygning 1330

Reception