Faglig Dag 2014

Emnet for Faglig Dag 2014 er ”Magtens Muligheder - Ansvar, anvendelse og implikationer”.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 25. september 2014,  kl. 08:00 - 17:15

Studenterforeningerne Politologisk Forening og Statsrådet inviterer til Faglig Dag 2014, 25. september 2014.  

Emnet for Faglig Dag 2014 er ”Magtens Muligheder - Ansvar, anvendelse og implikationer”. Dagen vil sætte fokus på magtens mange former, både nationalt og internationalt. Mere specifikt ønsker de studerende at dykke ned i, hvordan nye magtformer har indflydelse på samfundet, samt at undersøge traditionelle magtformer under nye perspektiver. 

Faglig Dag er en god mulighed for dels at opkvalificere debatterne og desuden møde engagerede studerende, der ønsker at blive inspirerede. Til konferencen er der endvidere inviteret både eksperter, praktikere og teoretikere, hvilket åbner en mulighed for at møde og indgå i dialog med disse. 

Der er mulighed for at få VIP-pladser til de forskellige sessioner, i håbet om at forskere deltager med deres viden på de givne områder. Ønskes dette, kan man sende en mail til fagligdag@ps.au.dk med navn og, hvilken session I ønsker at deltage i.  

Faglig dag er en oplagt mulighed for instituttets studerende og medarbejdere for at mødes i fælles faglighed og inspiration, hvilket styrker instituttet.


Download program for Faglig Dag 2014 (kommer snart)