Debatarrangement om djøfisering

Debattørerne er den tidligere minister for videnskab, teknologi og udvikling Helge Sander, DJØF-kritikeren Jens Jonatan Steen fra Cevea, DJØF’s politiske chef Allan Andreasen og lektor Simon Calmar Andersen.

27.09.2013 | Ingrid Marie Fossum

Dato ons 02 okt
Tid 09:00 10:30
Sted I kantinen

Erhvervsmessen indledes med en åbningsdebat om DJØFisering og dens betydning i det danske samfund. Der har været en heftig debat om DJØFiseringens negative sider, siden der kom fokus på udviklingen i midten af 90’erne. Vi ser flere og flere generalister i stedet for specialister i det offentlige. Bl.a. har et stigende antal af MF’erne en djøf-baggrund. Er det et problem at djøf'ere træffer beslutninger langt væk fra mange af de borgere, det berører? Eller er der også nogle positive sider ved denne udvikling, som er blevet overset i den heftige kritik af DJØFiseringen?

Debattørerne er den tidligere minister for videnskab, teknologi og udvikling Helge Sander, DJØF-kritikeren Jens Jonatan Steen fra Cevea, DJØF’s politiske chef Allan Andreasen og vores helt egen lektor Simon Calmar Andersen. Peter Bjerre Mortensen vil styre slagets gang. Glæd jer til dette brag af en debat!

Arrangementet finder sted i kantinen onsdag d. 2. oktober kl. 9.00-10.30. Men kom 8.30, hvor Kandidatforeningen byder på rundstykker.

SE PROGRAM FOR ERHVERVSMÆSSEN

Studerende
37525 / i28