Rejselegat sender Lasse Egendal Leipziger til Harvard

Lasse Egendal Leipziger har modtaget legatet fra Crown Prince Frederik Fund, som dækker ét års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard University i Boston, USA.

08.06.2017 | Ingrid Marie Fossum

H.K.H. Kronprinsen med legatmodtagerne Mathias Vaa (t.v.) og Lasse Egendal Leipziger (t.h.). Foto: Steen Brogaard

Kronprins Frederik uddelte den 6. juni 2017 sit legat fra Crown Prince Frederik Fund for 24. gang. Denne gang til statskundskabsstuderende Lasse Egendal Leipziger fra Aarhus BSS, som hermed får støttet ét års studier ved Harvard Kennedy School.

”Det var en meget stor oplevelse personligt at få overrakt legatet af H.K.H. Kronprins Frederik på Amalienborg,” siger Lasse Egendal Leipziger.

Lasse Egendal Leipziger, som er opvokset i en dansk-tysk familie, har før boet både i Tyskland, USA, Mexico og Frankrig. I løbet af statskundskabsstudiet læste han et semester ved Sciences Po i Paris og var i praktik på den politisk-økonomiske sektion ved ambassaden i Berlin. Til august venter Boston og Harvard Universitet, som han har store forventninger til.

”Min store faglige interesse ligger inden for international og komparativ politik samt diplomati. På Harvard Kennedy School vil jeg gerne fortsætte ad dette spor og derudover udnytte, at Kennedy School tilbyder en række mere praksisorienterede fag om eksempelvis ledelse og forhandlingsteknik. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted,” siger Lasse Egendal Leipziger.

Navne