Eksternt nyt

22.08.2017 | Samfund og politik

Aarhus i verdensklasse på offentlig forvaltning

Statskundskab imponerer, når verdens bedste universiteter og forskningsområder kåres i disse dage. Forskningen i ”Offentlig forvaltning” udmærker sig som den sjettebedste i verden. Til sammenligning ligger KU på 34. plads og CBS på 50. plads.

21.08.2017 | Priser

Årets forsker er taknemlig for hård kritik

Lektor i statskundskab Helene Helboe Pedersen vinder årets forskningspris for sin omfattende forskningsproduktion inden for politisk repræsentation og for sit værdifulde bidrag til Aarhus BSS som underviser, formidler og medlem af en række arbejdsgrupper.

Universiteit Utrech er et af Hollands ældste og dateres tilbage til 1636.
Anthony Kevins

18.08.2017 | Navne

Bevilling sender Kevins til Utrecht

Anthony Kevins har modtaget en Marie Curie Individual Fellowship-bevilling på 1,4 millioner og forlader hermed instituttet for en stilling ved Universiteit Utrecht i Holland.

16.08.2017 | Nye bøger

Politik og forvaltning

En klassiker i den danske forvaltningslitteratur udkommer nu i 4. udgave. Bogen er forfattet af Jørgen Grønnegård Christensen, Peter Munk Christiansen og Marius Ibsen.

19.07.2017 | Navne

Podcast: Kasper Lippert-Rasmussen interviewes om profilering

Kasper Lippert-Rasmussen er blevet interviewet af den kendte BBC-journalist Dave Edmonds til podcasten Philosophy 24/7 omkring profilering. Hør podcasten her.

30.06.2017 | Ceremoni / åbning

Dimission 2017

Fredag den 30. juni fejrede instituttet årets kandidater med en ceremoni i Aulaen. Se billederne fra dimissionen her.

15.06.2017 | Priser

Michael Bang Petersen vinder ISPPs Erik Erikson Award

Michael Bang Petersen anerkendes som én af verdens førende unge forskere inden for politisk psykologi, når han modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i juni 2017.

H.K.H. Kronprinsen med legatmodtagerne Mathias Vaa (t.v.) og Lasse Egendal Leipziger (t.h.). Foto: Steen Brogaard

08.06.2017 | Navne

Rejselegat sender Lasse Egendal Leipziger til Harvard

Lasse Egendal Leipziger har modtaget legatet fra Crown Prince Frederik Fund, som dækker ét års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard University i Boston, USA.

08.06.2017 | Priser

Postdoc-pris til Florian van Leeuwen

Florian van Leeuwen har vundet postdoc-prisen ved Human Behavior and Evolution Society-konferencen, som fandt sted i sidste uge.

06.06.2017 | Navne

To internationale poster til Lotte Bøgh Andersen

Lotte Bøgh Andersen bliver bestyrelsesmedlem for den internationale sammenslutning Public Management Research Association og redaktionsmedlem på tidsskriftet International Public Management Journal. Det kommer også den danske offentlighed til gode.

Viser resultater 1 til 10 ud af 220

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste