Eksternt nyt

27.02.2017 | Ceremoni / åbning

FMOL-dimission 2017

Fredag den 24. februar var der dimission for de nyuddannede masterstuderende i offentlig ledelse. Se billederne fra dagen her.

30.01.2017 | Nye bøger

Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor

Lotte Bøgh Andersen, Christian Bøtcher Jacobsen, Mads Leth Felsager Jakobsen, Thomas Pallesen og Søren Serritzlew er ude med ny, udvidet udgave af bogen.

Jørgen Møller's new book is published by Routledge.

24.01.2017 | Nye bøger

State Formation, Regime Change, and Economic Development

Failed or weak states, miscarried democratizations, and economic underdevelopment characterize a large part of the world we live in. In his new book, Jørgen Møller includes the deep historical processes that produced the modern state, modern democracy and the modern market economy in the first place.

Niels Mejlgaard

11.01.2017 | Navne

Femte H2020 bevilling til CFA

Center for Forskningsanalyse ved Institut for Statskundskab har modtaget 4,65 millioner kroner fra Europa-Kommissionens H2020 rammeprogram for forskning og innovation.

Professor Gert Tinggaard Svendsen er blevet tildelt Dannebrogordenen for sin videnskabelige indsats. Foto: Marie Bacher Svendsen
Dannebrogordenen kom med posten i den flotte, røde æske og blev båret af Gert Tinggaard Svendsen, da han var til audiens hos dronningen i december.

15.12.2016 | Navne

Til audiens hos dronningen – behind the scene

Mandag den 12/12 – klædt i sit fineste puds – mødte professor Gert Tinggaard Svendsen op til audiens hos Dronning Margrethe for at takke for den store ære at have modtaget Ridderordenen af Dannebrog.

09.12.2016 | Navne

6 millioner til CFA-professor

Jesper Wiborg Schneider har modtaget 5,98 millioner fra Styrelsen for Forskning og Innovation til projekt om forskningsintegritet.

08.12.2016 | Navne

2,7 millioner til forskning i politiske rygter

Michael Bang Petersen har fået en bevilling på 2,7 millioner kroner til at forske i psykologien bag politiske rygter og misinformation på de sociale medier.

02.12.2016 | Navne

To år mere i spidsen for Det Frie Forskningsråd

Peter Munk Christiansen, professor og institutleder ved Statskundskab, Aarhus Universitet, fortsætter yderligere to år på posten som bestyrelsesformand for Det Frie Forskningsråd.

21.11.2016 | Nye bøger

Alexis de Tocqueville

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning står bag den første bog på dansk, der leverer en samlet, kritisk præsentation af Tocquevilles fascinerende forfatterskab og kortlægger den indflydelse, hans tanker har haft.

14.11.2016 | Nye bøger

Kritik af krigens fornuft

I sin disputats præsenterer Gorm Harste krigens komplekse udviklingshistorie, forklarer dens paradoksale fornuft og undersøger dens magtfulde og autonome ustyrlighed.

Viser resultater 1 til 10 ud af 193

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste