FMOL-dimission 2017

24. februar 2017
Klik på billederne for at se dem i stort format.

Bobler skal der til, når der holdes dimission for de nyuddannede masterstuderende i Offentlig ledelse i medarbejderloungen på Institut for Statskundskab.
Indledningsvis var der tid til en snak med de medstuderende.
Uddannelsesansvarlig Mads Leth Jakobsen ønsker velkommen til dimittenderne og deres ledsagere.
Dimittender i Fleksibel Master i Offentlig Ledelse sammen med deres ledsagere til dimission i statskundskabs medarbejderlounge.
Der synges "Det er i dag et vejr".
Fællessang: "Det er i dag et vejr".
Dekan på Aarhus BSS Thomas Pallesen holder tale for dimittenderne.
Lise Østermark - chef for Politik & Organisation i Billund Kommune - holdt årets dimittendtale, hvor hun bl.a. talte om dannelse i ledelse.
Uddannelsesansvarlig Mads Leth Jakobsen holdt festtale for dimittenderne.
Efter festtalen blev dimittenderne kaldt frem én og én for at modtage deres eksamensbeviser.
Afslutningsvis var der et lækkert traktement til dimittenderne og deres familier.
De fremmødte dimittender i Fleksibel Master i Offentlig Ledelse samlet til gruppebillede ved Institut for Statskundskab.